Quantcast
Channel: وب سایت دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
Viewing all articles
Browse latest Browse all 360

دکتر علاءالدینی مؤلف و مترجم برتر بین‌المللی بخش کتاب در هفتمین جشنواره بین‌الملل دانشگاه تهران معرفی شد

$
0
0

هفتمین جشنواره بین‌الملل دانشگاه تهران، سوم خرداد ۱۳۹۶ با پیام صلح و دوستی ملل و آشنایی با فرهنگ کشورها در دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این مراسم که با حضور رئیس، هیأت رئیسه، مسئولان دانشگاه تهران و سفرا و رایزنان خارجی، استادان محققان و دانشجویان  و استادان خارجی برگزار شد، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، ضمن تشکر از برگزارکنندگان هفتمین جشنواره بین‌الملل گفت: «این برنامه جلوه‌های زیبای همدلی، همبستگی و همکاری را بین دانشجویان کشورهای مختلف و ایرانیان به نمایش گذاشته است».

رئیس دانشگاه تهران اظهار کرد: «جشنواره بین‌الملل برای همه ما به یاد ماندنی است و قطعاً برای شما به یاد ماندنی‌تر خواهد بود. آنچه که ایران را زیبا می‌کند، تنوع فرهنگی، قومی، جغرافیایی و زبانی است و با حضور دانشجویان غیرایرانی این تنوع بیشتر می‌شود».

دکتر نیلی احمدآبادی با بیان اینکه دانشگاه نماد و نمونه‌ای از تنوع است، افزود: «تنوع، قدرت خلاقیت و تفکر را افزایش می‌دهد، حضور گروه‌های مختلف منجر به افزایش دانش بشر و ایجاد شبکه‌ای منسجم و به هم پیوسته می‌شود و در راستای آن آینده موفقیت‌آمیزی برای همه کسانی که در این شبکه قرار دارند، رقم می‌خورد».

رئیس دانشگاه تهران آشنایی با فرهنگ کشورها را یکی از اهداف جشنواره بین‌الملل توصیف و خاطر نشان کرد: «توصیه من به دانشجویان خارجی این است که با تنوع جغرافیایی و فرهنگی ایران بیشتر آشنا شوند و تلاش کنند از این فرهنگ بیشتر استفاده و در مقابل، فرهنگ غنی کشورهای خود را به مردم ایران معرفی کنند».

وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری و شوراها گفت: «امسال شما یک فرصت دیگری در اختیار داشتید تا یکی از جلوه‌های زیبای همبستگی ملت ایران را از نزدیک ببینید و آن شرکت گسترده و استثنایی مردم در این انتخابات بود».

رئیس دانشگاه تهران با تأکید بر اینکه پیام مردم و فرهنگ ایران دوستی و صلح در میان ملت‌هاست، افزود: «در ایران هر دو سال یک‌بار انتخابات برگزار می‌شود، و مردم با مشارکت خود اعمال نظر می‌کنند و در اداره کشور مشارکت جدی دارند. لذا درخواست من این است که این بخش از فرهنگ مردم ایران را هم به بقیه جهان معرفی کنید».

دکتر نیلی احمدآبادی از دانش‌‌آموختگان دانشگاه تهران به عنوان سرمایه یاد کرد، و گفت: «تلاش ما بر این است ارتباطمان را با دانشجویان خارجی حفظ کنیم که امیدوارم این یک امر متقابل باشد تا با مشارکت هم از توان‌های یکدیگر بهره‌مند بشویم».

هفتمین جشنواره بین‌الملل دانشگاه تهران به مدت سه روز از یکم خرداد با برگزاری نمایشگاه دستاوردهای بین‌المللی و جشنواره غذا ی ملل آغاز، و اختتامیه آن در سوم  خرداد برگزار شد، که کشور چین به‌عنوان‌برترین غرفه نمایشگاهی و کشور عراق برترین غرفه غذای ملل معرفی شدند. ذکر خاطرات توسط دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تهران درباره تجربه تحصیل و زندگی در ایران و اجرای تئاتر و موسیقی نیز بخش‌هایی از این جشنواره بودند که مورد استقبال حاضران قرار گرفت.

هم‌چنین در پایان از برترین‌های علمی بین‌المللی دانشگاه تهران در بخش‌های مختلف ازجمله استادان دانشگاه تهران، دانشجویان ایرانی و دانشجویان غیرایرانی، کارشناسان بین‌الملل و پردیس‌ها و دانشکده‌های فعال در زمینه بین‌المللی تقدیر به‌عمل آمد که در بخش مولف و مترجم برتر بین المللی در بخش کتاب از دکتر پویا علاء الدینی دانشیار گروه برنامه ریزی اجتماعی دانشکده علوم اجتماعی تقدیر شد.

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 360

Trending Articles