مراسم معارفه معاون جدید برنامهریزی و فناوری اطلاعات دانشگاه تهران و تکریم معاون سابق این معاونت، بیستم بهمنماه در دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشکده علوم اجتماعی، در این مراسم که با حضور رییس و معاونان دانشگاه، روسای پردیسها و دانشکدهها و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه برگزار شد، از زحمات و خدمات دکتر سید سعیدرضا عاملی، معاون سابق تقدیر و دکتر محمدجعفر صدیق دامغانیزاده به عنوان معاون جدید برنامهریزی و فناوری اطلاعات دانشگاه معارفه شد.
دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رییس دانشگاه تهران، در آغاز این مراسم با تبریک ایام دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و دفاع مقدس، معاونت برنامهریزی را از بخشهای مهم دانشگاه عنوان کرد و گفت: «در برنامهریزی دانشگاه، باید اهداف اصلی دانشگاه که تعامل با جامعه است مدنظر قرار گیرد و برنامهها به گونهای باشد که دانشگاه را به جامعه متصل کند تا دانشگاه بتواند اثر واقعی خود را در جامعه بگذارد و به حل مسایل جامعه کمک کند».
رییس دانشگاه تصریح کرد: «برای رسیدن به این هدف، داشتن نگاه یکپارچه در مدیریت دانشگاه ضروری است. برنامههای نامنظم و عدم تناسب برنامه در بخشهای مختلف دانشگاه و تصمیمات جداگانه به افت کیفیت در دانشگاه منجر خواهد شد».
رییس دانشگاه تهران افزود: «نگاه یکپارچه در دانشگاه، قدم اول و گام اساسی برای توسعه دانشگاه است و این نیازمند برنامهریزی راهبردی و سیاستگذاری دقیق است، اما این برنامهریزی مانع خلاقیت و ابتکار نیست و دانشگاه باید ظرفیت بهرهوری از خلاقیت و ابتکار مدیران و مسئولان و کارشناسان را داشته باشد».
دکتر سعیدرضا عاملی نیز در این جلسه، گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در دوره مسئولیت خود ارایه نمود. وی ضمن قدردانی از مسئولان فعلی و قبلی دانشگاه، به پیوستگی تجارب در دانشگاه تاکید کرد و گفت: «باید از منقطع شدن تجربهها در دانشگاه جلوگیری شود؛ چراکه دانشگاه از عدم پیوستگی تجربهها بیشترین زیان را خواهد برد و مدیریت عقلانی این است که از تجربههای مدیران قبلی استفاده شود».
دکتر عاملی، برنامهگرایی، تقویت نگاه رقابتی در دانشگاه و رسیدن به جایگاه برتر در سطح بینالمللی با توجه به تجارب دانشگاههای برتر دنیا، توجه به افق آینده، استانداردسازی، تقویت کارآمدی دانشگاه، اصلاح ساختار دانشگاه، سبکسازی ستاد، سامانهسپاری، توسعه زیرساختها، دو فضای کردن دانشگاه و تبدیل امور اداری به امور مجازی را از جمله اقدامات انجام شده در دوره مدیریت خود عنوان کرد.
وی همچنین به تفاوتهای برنامه دوم و سوم دانشگاه اشاره کرده و هدفگذاری کیفی برای ارتقای کیفیت دانشگاه برای رسیدن به اهداف تعریف شده (بینالمللی شدن، دانشگاه کارآفرین و مسئولیت اجتماعی) را از جمله تفاوتهای برنامه سوم عنوان کرد.
وی در پایان سخنان خود، به تبدیل کردن دانشگاه بوروکراتیک به دانشگاه مسئولیتپذیر، توجه به دانشگاه نسل آینده، تبدیل دانشگاه، به دانشگاه علم نافع و صالح تاکید کرد.